Mimosa Park

Akcionari veruju da je park Mimosa vrlo dobro pozicioniran da iskoristi razvoj luke Portonovi, a zbog svog  dizajna nudi priliku da postane  apartmansko odmaralište ili apart-hotel.

 

Park Mimosa smješten je na  385 metara od mora.

Zbog svoje veličine i tipa Park Mimosa će biti prvi na ovim prostorima koji će ponuditi pješačko okruženje sa podzemnim parkingom, penthausom i dupleksima sa velikim krovnim terasama. Pored ovoga sadrži još i 3 vanjska bazena, jedan spa centar sa unutrašnjim bazenom i integrisanim restoranom.

 

Odmaralište se sastoji od 1, 2, 3 kreveta i 3 kreveta dupleks sa krovnim terasama veličine od 58 kvadratnih metara do 135 kvadratnih metara unutrašnjeg prostora i do 220 kvadratnih metara uključujući i spoljni prostor.

 

Ova  lokacija pruža pogled na panoramu  Boke i super jahte koje prolaze do Porto Montenegra i drugih ekskluzivnih odmarališta koji će takođe imati koristi od razvoja u Portonovi. Ova ponuda visokokvalitetnih apartmana u upravnom odmaralištu pruža vlasnicima mogućnost da budu povezani sa životnim stilom "jet set" po povoljnim cijenama.

 

006
005
003
004
007