Istorija kompanije

Priča o Finance Plus-u počinje još 1991. godine, kada su sadašnji vlasnici osnovali firmu “Olimpik Trade”, koja se bavila knjigovodstvom i administrativnim uslugama. Osnivači kompanije su još na samom početku imali inovativan pristup poslovanju, pa je za potrebe obavljanja poslova nabavljen personalni računar, koji je u to vrijeme bio jedan od prvih računara u poslovnoj upotrebi u Crnoj Gori.

Uvođenje standarda u računovodstvenu profesiju je zahtijevalo novi organizacije računovodstva, pa je 1995. godine osnovan Finance Plus. Mala porodična firma je počela svoje poslovanje sa dva zaposlena. Vremenom se posao razvijalo, kompanija je rasla, sa njom i broj zaposlenih.

Prekretnica u razvoju Finance Plusa je uvođenje Document Management Softvera, u avgustu 2008. godine. Finance Plus je bio prva knjigovodstvena agencija u Crnoj Gori koja je papirnu dokumentaciju zamijenila elektronskom arhivom, a zaposleni su registratore zamijenili laptopovima. Rad je postao mnogo brži i efikasniji, a zadovoljstvo klijenata i zaposlenih nemjerljivo veće.

Postepeno uvodeći nove usluge, Finance Plus se konstantno razvijao. Danas, nakon 22 godine, Finance Plus predstavlja lidera na crnogorskom tržištu u oblasti poslovnih usluga. Sa 25 zaposlenih i širokom mrežom stručnih saradnika, pružamo integralna poslovna rješenja, sa jasnom vizijom – da budemo lider u stvaranju novih poslovnih rješenja, za svakog klijenta.

1